Gratis Aanmelden

Klaarkomen met eenzame trans (41)

Daisy1 (41)

Ik heb een lekkere pik die snel stijf word en die nu vooral veel spuit. Ik zoek gewoon een heerlijke man voor een heerlijke tijd. Ik ben ook erg benieuwd wat je allemaal zou willen.laten we lekker geil doen samen en wie weet worden we vrienden!

Maak contact met haar
  1. Naam: Daisy1
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Zwolle
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/12/1980
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Klaarkomen met eenzame trans Daisy1 van 41
Yuna (35)
★★★★★
Lang, slank, geil en gewillig.
Sex met prachtige shemale
SuusZs (25)
★★★★☆
Vertel ik later
Neukdate met bi ladyboy
Marcie_discreetgraag (26)
★★★★★
Wat vind je van mijn twee vriendinnen? Ze zijn mijn grote trots, dus iedereen die er aan zit, moet extra lief voor ze zijn. Zou jij je lul er wel tussen willen klemmen en dan heerlijk tekeer gaan? Laat het me maar weten.
Neuken met wulpse ladyboy
Leyra (41)
★★★★☆
In mijn werk deel ik de lakens uit, maar privé hou ik ervan als een echte man me de les leest. Je mag me heel streng aanpakken: ballen afbinden, knijpers op mijn tepels, billenkoek....
Neukdate met wulpse trans
YoureSecretLove (43)
★★★★☆
Waar jij bij mij zeker van uit kunt gaan is dat ik alles geheim houd wat er ook tussen ons gebeurd. Dus wat dacht jij ervan om binnenkort in bad te stappen bij jouw geheime liefde?
Neuken met hitsige transsexueel
FemSammy420 (39)
★★★★☆
Tja, wat moet ik vragen, een man die erg open minded is, dat is denk ik wel vanzelfsprekend. Wij komen er wel uit of wij geschikt voor elkaar zijn, maar ja, geef mij en ons eerst maar eens een echte kans.
Neukdate met lekkere trans
Jannigje
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben een mollige shemale met een lekker kontje, hahaha en ik ben helemaal gek op anale sex, dus ik zoek een maatje die me lekker vaak in mijn kontje wil neuken!!
Sexfriends met Jannigje
Jenna
★★★★★★★★★★
Mijn strakke kontje kan wel weer eens een stevige penis gebruiken die er even lekker in heen en weer pompt. Ik ben klein en rank, maar ik weet van aanpakken hoor...
Vluggertje met Jenna
Thirza
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een nachtje bij mij wil komen slapen om elkaar lekker te verwennen en om samen alles te doen wat we maar fijn vinden. Van soft tot best wel hard...
One-night-stand met Thirza
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel leuk vinden om een sex vriendje te vinden... Als jij van tedere en sensuele transsexuelen houdt ben ik wellicht de juiste persoon voor jou..
Sexfriends met Yvanca
© 2024 trannyneuken.nl